21. elokuuta 2015

Kymmenen kysymyksen haaste

Kannesta kanteen-blogin Kaisa lähetti minulle haasteen, jossa on tarkoitus vastata seuraaviin kymmeneen kysymykseen. Kiitos Kaisa, ja ei kun hommiin!


1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta.
Jaahas. No, lempi tv-sarjani tällä hetkellä näkyvistä on Game of Thrones, jo loppuneista Frendit. Ostin juuri The Sims 4 -pelin maltettuani odottaa sitä melkein vuoden. Kotitöistä pidän imuroinnista, inhoan tiskaamista. 
 
2. Onko sillä väliä, mitä lukijat ajattelevat blogistasi ja miksi?
Totta kai sillä on väliä. En mitenkään ylitulkitse tai mieti yöunien sijaan koko ajan tykkäävätkö kaikki vaiko ei, mutta toki sitä haluaa pitää blogin kivan näköisenä ja lukijaystävällisenä. Onhan se mukavaa jos ihmiset täällä viihtyvät, kun tämän on kerta perustanutkin. En kuitenkaan lähde mielistelemään ketään mielipiteilläni.
 
3. Miten blogiminä eroaa reaaliminästäsi?
Taidan hieman enemmän karsia superlatiiveja ja hehkutuksia täällä kuin oikeassa elämässä. Reaalissa olen myös aika kova vitsailemaan kaikesta, tänne blogiin sellaista huumoria sen sijaan on aika vaikea tuoda.
 
4. Mikä saa sinut nauramaan?
Tilanteesta riippuen melkein mikä vaan. Olen hyvin helposti nauravaa sorttia, joten kaikenlaiset kömmähdykset, tilannekomiikka, hauskat kuvat ja jopa pieruhuumori saa minut nauramaan. Iloiset asiat, innostuminen, hyvät vitsit, yllätetyksi tuleminen, ystävät.
 
5. Mitä luovuus sinulle merkitsee?
En ole koskaan mieltänyt itseäni mitenkään luovaksi ihmiseksi, piirtää en osaa lainkaan, en musisoi, en laula. Tarinoiden kirjoittamista harrastin joskus aikoinaan, ja myös pidin siitä. Ennen kaikkea luovuus merkitsee itsensä ilmaisemista, päästessään tekemään sitä mistä todella nauttii. Piirrän ja väritän vaikken osaa, laulan epävireisesti laulujen mukana, ja blogiakin kirjoitan. Ihan vaan koska niistä tulee hyvä mieli.

 
6. Ketä läheistäsi ihailet?
Isosiskoani. Minun ikäisenä hänellä oli jo kaksi lasta, hän hoiti omakotitaloa ja taloutta, sikoja ja fasaaneja, koiria ja kissoja. Ja silti hän otti pikkusiskonsa aina kesäisin viikoiksi kylään ja jaksoi olla mukana jutuissa.

7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi?
Tämä on helppo; päättämättömyys. Tai no oikeastaan laiskuus. Ei, kyllä se on se päättämättömyys (tajusitteko jujun, hehe.. eh.). Tekee elämästä välillä aivan turhan hankalaa, ihan turhan päiten.
 
 8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?
Jaa-a, sanoisin ehkäpä että ainainen lapsenintoni.. no oikeastaan kaikkeen. Juuri eilen en meinannut saada pyyhittyä hymyäni pois ostettuani itselleni Olaf-minifigurin. Se on niiin söpö!
 
9. Mikä sinusta tulee isona?
Toivottavasti yhtä lempeä kuin isoäidistäni. 

10. Uskotko onnellisiin loppuihin?
Vaikea kysymys. Uskon ja haluan uskoa, mutta joinain harmaina päivinä se on vaikeaa.


Tähän olikin mukava vastata, kivan erilaisia kysymyksiä. En yhtään tiedä missä kaikkialla tämä haaste on jo pyörinyt, joten olen pahoillani jos haastan jonkun uudelleen. Kirjaneito, Manni ja Tiina, teille lähtee tämä haaste eteenpäin!


10 kommenttia:

 1. Onpas kivan olonen haaste! Frendit ja Game Of Thrones ovat minunkin suosikkejani ja samaistun aika hyvin myös tuohon seiska kohtaan.. :D

  Kiitti haasteest, koitan tehdä tämän mahdollisimman pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Piti tulla linkkaamaan blogiisikin asti, mutta en kerennyt :)

   Kiva että samaistuit ja etten ole ainoa päättämättömin ihminen maailmassa :D

   Poista
 2. Oi jee kiitos! Mielenkiintoisia kysymyksiä ja vastauksiasi oli myös hauska lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Piti linkata blogiisikin mutta en kerennyt. Tämä oli kyllä ihan kiva haaste, ei muuta kun vastailemaan :)

   Poista
 3. Heh, hassua että joku tykkää imuroinnista. Ei näet ole minun suosikkipuuhaani. :) Tiskit onneksi suurimmaksi osaksi hoitaa tiskikone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah se on niin välineurheilua, että huonolla imurilla sitä suorastaan inhoaa, mutta hyvällä se on mukavaa. :) Tiskikone on meillä vielä tulevaisuuden hankitalistalla, tämän hetkinen asunto ei sitä oikein kovin mahdollista.

   Poista
 4. Tämä on hauska haaste. Ja voi juku, minä inhoan imurointia, tiskaan ennemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin juuri että olit myös tehnyt tämän, täytyy käydä lukemassa sinunkin vastauksesi :) Haha no, en minäkään ihan rakasta imurointia, mutta sen teen kuitenkin mieluiten.

   Poista
 5. Mukavaa, että vastasit kysymyksiin. :-) Löysin meistä yhtäläisyyksiä! Täällä nimittäin on myös imuroinnista tykkääjä ja tiskaamista vihaava. :-D Yleensäkin pidän siivoamisesta, koska sotkuinen koti vaikuttaa oitis mielialaani; on kivempaa olla, kun on nättiä. Mutta tiskaaminen.. Sen sysään mieluusti miehekkeelle. ;-) Tunnistan myös lapseninnon, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin menee roolijako noin päin, minä imuroin ja toinen tiskaa :D Olen sitäpaitsi aika tarkka siitä että koti siivotaan ja imuroidaan "oikein", olen ehkä pieni kontrollifriikki siis myös... Sotkuinen koti kyllä vaikuttaa mielialaan aika paljon, huomaan olevani paljon aikaansaavempi siistissä ympäristössä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3