10. toukokuuta 2019

Viikonlopun lukusuunnitelmat (lukumaraton!)

Noniin aika valmistautua lukumaratoniin! Päätin pitää sittenkin perinteisen 24 tunnin maratonin pidemmän sijaan, ja vaikka aamulla ajattelin aloittaa maratonin jo tänään perjantaina, aloitankin vasta huomenna lauantaina päivällä ja jatkan sunnuntaille. Tarkka ajankohta riippuu siitä, kuinka myöhään nukun ja millainen fiilis aamulla on.

Tässä olisi siis tuleva lukumaraton-kirjapinoni! Tulen todennäköisesti aloittamaan koko maratonin todella kauan kesken olleesta Alan Bradleyn kirjasta On hieno paikka haudan hovi, sillä sitä ei ole jäljellä enää kuin ehkä sata sivua, ja haluaisin saada sen vihdoin päätökseen. Sen jälkeen minua odottaa kaksi ihanan näköistä sarjakuvaa, odotettu uutuus Voro 2: Tulikiven armeija ja sattumalta eteen tullut suloisen näköinen The Prince and the Dressmaker. Nämä aion ainakin varmasti lukea viikonlopun aikana. 

Sitten jos ja kun luultavasti aikaa vielä näiden jälkeen on, aion tarttua kovasti odottamaani Jessica Townsendin uuteen kirjaan, Meinioseppä: Morriganin kutsumus. Kirja on ehkä hieman hitaampi lukea, ja jos tuntuu, ettei se pääse maratonilla oikeuksiinsa, niin nappaan hyllystä sitten jotain muuta. Välipaloina toimii tällä kertaa Sankaritarinoita pojille -kirja, jonka luulisi toimivan hyvin maratonilla.


20190510_1645361

Teen huomenna aloittaessani vielä uuden postauksen itse maratonille. Tulen päivittämään maratonin kulkua niin usein kuin jaksan, yleensä muutaman tunnin välein. Koitan päivittää myös twitteriä ja instagramia, mutta voi olla, että keskityn enemmän lukemiseen ja jätän kännykän pois koko tapahtumasta. 

Sellaista viikonloppu-lukemista siis täällä luvassa! Pino näyttää mielestäni erittäin lupaaavalta vaikka itse sanonkin.

Mitä te luette tänä viikonloppuna? 

2 kommenttia:

  1. L.M. Montgomeryn Pientä runotyttöä lukuhaasteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, Runotyttö on yksi ikisuosikeistani! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3