1. syyskuuta 2016

Mitä luin elokuussa

Onko nyt virallisesti syksy, kun ollaan jo syyskuun puolella? Minusta ainakin on. Ja se on ihanaa! Syksy on ihan parasta, varsinkin juuri tämä kesän ja syksyn välimaasto. Ensimmäiset lehdet on alkaneet jo tippua ja tuulessa tuoksuu syksy. Erityisen ihanan tästä syksystä tekee tietenkin alkanut koulutaipaleeni, josta postailinkin ihan erikseen jo aiemmin täällä

Elokuu meni tosiaan hieman sellaisessa sumussa, paljon tapahtui viimeisten kahden viikon aikana ja tapahtumiset senkun jatkuvat vaan. Sen takia en tietenkään kovin paljoa ehtinyt aina lukeakaan. Alkukuusta aloittelin pariakin kirjaa, jotka kuitenkin lopulta jäivät ajanpuutteen vuoksi vielä kesken. Ja jos sitä aikaa joskus olikin, niin usein se meni sitten Netflixin katseluun. Muutaman kirjan tulin kuitenkin elokuussa lukeneeksi kokonaan. Elokuussa luin 3 kirjaa, joista
kaikki 3 olivat sarjakuvia
kaikki 3 miesten kirjoittamaa
1 omasta hyllystä
1 englanniksi
2 kirjastosta
2 kotimaista kirjailijaa  
Luetut: 

Joe Hill: Locke & Key, Vol. 3: Crown of Shadows (152s.)
JP Ahonen: Villimpi Pohjola: Lapsus (96s.)
Janne Kukkonen: Voro, kolmen kuninkaan aarre (280s.)

Sivuja yhteensä: 528

Hyvin sarjakuvapainotteinen kuukausi siis takana. Locke & Keyn kolmas osa oli erittäin mielenkiintoinen ja tapahtumarikas, tykkäsin paljon. Harmillisesti en omista seuraavia kolmea osaa sarjasta, täytyy hankkia ne jostain vielä omaksi. Nämä kolme ensimmäistä minulla on siis e-kirjoina. JP Ahonen ei taaskaan pettänyt, Lapsus oli aivan mainio osa. Luin sen aikalailla yhteen menoon ja nauroin lähes jokaiselle sivulle. Janne Kukkosen Voro on aivan uutukainen, ja olipa tosiaan kaunis sarjakuva! Tätä luki todella mielellään, tarinakin oli mielenkiintoinen.

Hyviä kirjoja siis luin, vaikken kovin montaa. Kolme kirjaa on kuitenkin tälläkin hetkellä kesken, ja toivottavasti saankin jo viikonlopun aikana osan niistä vihdoin loppuun. Samoin rästipostausten kanssa, niitä on edelleen muutama ja huh että kynnys niiden kirjoittamiseen onkin kasvanut, kun kirjan lukemisesta on kohta jo pari kuukautta... Mutta kyllä ne sieltä vielä tulee!

Ostoksia

Viime koosteessa olikin pari kirjaa jotka ostin elokuun puolella, mutta niiden lisäksi tein elokuussa vielä pari kivaa löytöä kirpparilta. Markus Zusakin Kirjavaras ja Bea Uusman Naparetki löytyivät samalta reissulta, eikä niitä voinut jättää kauppaan. Kirjat taisivat kustantaa n. 7e yhteensä.

Ihanaa syksyä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan syksyä! Ihanaa syksyä sinullekin <3

  VastaaPoista
 2. Eilen oli vielä kesä, nyt on virallisesti syksy, koska on syyskuun ensimmäinen. Koskaan syksy ei saa alkaa tippaakaan aikaisemmin :D Alkusyksy on minustakin ihan mukavaa aikaa, mutta marraskuuta en odota kovin innolla. Olen enemmän kevätihminen.

  Tuo Naparetki on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa, hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä, nyt on siis virallisesti syksy :D Minä tosin olin jo kuukausi sitten ihan syksyfiiliksissä. Minä pidän marraskuustakin, mutta toki paljonhan kiva syksy riippuu säästä.

   Naparetki on minuakin kiinnostanut kauan, ja kauan etsin sitä kirjastostakin, sitä koskaan saamatta. Onneksi sattui tulemaan vastaan, täytyy varmaan talvella lukaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3