15. maaliskuuta 2016

Kuulumisia

Kaksi viikkoa hiljaisuutta takana täällä blogin puolella, puolivahingossa. Alkukuun olin lomailemassa kotikonnuilla, ja vaikka mukana oli kirjakin, en tullut lukeneeksi yhtään koko viikon aikana. Kotiutuminenkin vei jonkin aikaa, ja taisin tarttua kirjaan vasta viime viikon loppupuolella.

Kirjaksi valikoitui reissussakin toimettomana mukana ollut Sarah Winmanin Merenneidon vuosi. Olen siinä nyt vähän yli puolen välin menossa. Olen lukenut sitä aika hitaasti, osittain kirjan tyylinkin takia. Se on ollut tähän mennessä hyvä, mutta aika outo. Alkuun varsinkin oli aika vaikea päästä siihen mukaan ja löytää se kirjan punainen lanka, jos siinä sellainen on. Nätti kirja kuitenkin kyseessä, ja toivon mukaan saan luettua sen mahdollisimman pian loppuun.


Sunnuntaina päätin olla hurja ja aloittaa toisen kirjan Winmanin kirjan rinnalle. Se on kuulkaa harvinaista se. Yleensä tykkään keskittyä yhteen kirjaan kerrallaan, ettei kirjat vaan sekoitu päässäni ja jotta voin nauttia lukemastani täysin rinnoin unohtamatta välissä tapahtumia. Kaipasin nyt kuitenkin jotain hieman vauhdikkaampaa tarinaa, ja tartuin siis John Williamsin Butcher's Crossingiin. Se onkin lähtenyt kivasti liikkelle ja on ollut alusta asti tosi kiinnostava ja hyvä.

Näiden kahden lisäksi hain juuri kirjastosta varaamani Oneironin, joka pitäisi nyt sitten saada luettua aika pian, varausjonoa kun on pitkästi perässä. Lisää The Walking Deadiakin löytyy odottamasta, pitää vain odottaa ensin aiempi osa kirjastosta kotiin että voi jatkaa sarjan parissa. Ai niin ja vielä yksi vampyyrisarjakuva odottaa myös vuoroaan. Näiden kirjojen jälkeen ajattelin suunnata katseen taas omaan hyllyyn. Sieltä seuraavaksi luettavaksi päätyy varmaankin vihdoin Emma Donoghuen Huone, joka on odottanut hyllyssä ihan kohtuullisen monta, hävettävää vuotta.

Rästipostauksia löytyy myös, muun muassa jo kauan aikaa sitten lukemani Munron novellikokoelma ja yksi sarjakuva, jonka postausta tosin olen viivästyttänyt ihan sillä, että saisin samaan syssyyn postattua toisestakin osasta. Joka on siis vielä lukematta, juurikin se mainitsemani vampyyrisarjakuva...

Kirjoittaminen ei vaan ole nyt oikein innostanut, mutta ehkä syynä on juuri se, ettei ole oikein mitään mielekästä aihetta josta kirjoittaa. Pitäisikin elävöittää Top-listaukset, niitä on ihan kivaa aina tehdä, jos vaan keksii hyvän aiheen.

Lomareissun ostoksia

Illalla matkaamme elokuviin katsomaan kovasti kehutun Deadpoolin, joka toivon mukaan kirvoittaa monet hyvät naurut meistäkin. 

Sen ihmeempiä ei tänne kuulu, mitä nyt vähän ehkä kevätväsymystä ilmassa kun ei oikein huvita mikään. Mites teidän maaliskuunne ja keväänne on lähtenyt käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Vähän samat tunnelmat täällä. Ei ole huvittanut avata läppäriä yli viikkoon, joten elän blogihiljaisuudessa tällä hetkellä. Kohta on myös vierähtänyt kuukausi siitä, kun sain viimeeksi jonkin kirjan loppuun... Joten eipä ole paljon blogattavaa. Tuntuu, että minulla on joka vuosi juuri helmi-maaliskuussa lukujumi käynnissä. :D Ehkä tämä tästä.. En jaksa stressata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, joka kevät tuntuu olevan vähän sama juttu. Ei oikein kiinnosta ja jaksa tehdä mitään, lukutahti hiipuu ym. Vaan kyllä se siitä, eikä se onneksi ketään haittaa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3