1. helmikuuta 2016

Maratonviikon toinen puolikas

Maanantaina alkanut lukumaratonviikko on nyt päättynyt! Tässä vielä oma koosteeni viimeisistä päivistä. Alkuviikon koosteeni löydät täältä.

Torstai 28.1.

Klo 12:30
Lukeminen jatkuu edelleen Tummahopeisella merellä, joka on tähän mennessä ollut aivan ihana. Haluan ehdottomasti lukea sen loppuun tällä viikolla, ellen jopa tänään.

Klo 16:30
Pari viime tuntia on mennyt vähän somettaessa ja tehdessä muuta, jäin tutkimaan mm. uutta Pottermoren sivustoa. Missä välissä se on noin muuttunut? Lajittelin itseni uudestaan tupaan, ja minusta tuli Luihuinen... Tätä en kyllä ymmärrä ollenkaan. Noh, sillä kai on mentävä sitten. Nyt taas jatkuu sitten lukeminen.

Klo 20:00 
Avopuoliso lähtee kohta keikalle, joten loppuilta onkin sitten ihanan rauhallinen. Välissä ollut hieman kissojen kanssa leikkimistä ym, mutta lukemistakin on tullut tehtyä. Jäljellä enää n. 120 sivua Tummanhopeista merta, luen sen ehdottomasti tänään loppuun! Tuntuu muuten että tästä tulee vähän tylsä maraton kun ainoastaan yhden kirjan nimi vilkkuu päivityksissä... Onneksi se kirja on sentään ollut aivan mahtava.

Klo 23:00
Tummanhopeinen meri on nyt luettu. Miten ihana kirja se olikaan, alusta loppuun asti. En muista milloin viimeksi olisin lukenut näin intensiivisesti, näin monta tuntia putkeen. Eikä tätä lukemista tarvinnut yhtään pakottaa, kirjasta vaan ei voinut päästää irti. Välillä piti vähän hengähtää ja antaa ajatusten leijailla, ja lukea rauhassa eteenpäin. Huh, tätä pitää sulatella kyllä hetken aikaa, joten lukemiset on tältä päivältä nyt ohi.

Sivuja tänään: 220
Sivuja yhteensä: 798


Perjantai 29.1.

Klo 16:30
Tänään ei ole oikein lähtenyt. Aamupäivä meni vähän jotenkin ankeissa olosuhteissa, olo ei ollut mikään mahtavin. Lukeminen ei yhtään houkuttanut, ja päädyinkin vaan YouTuben maailmaan. Nyt alkaa olo olla jo parempi, ja kauppareissukin on tehty, joten kohta voisinkin alkaa lukea tuota The Walking Deadin Toista kirjaa.

Klo 20:00 
Puolet Toisesta kirjasta on luettu. Äkkiä sitä sitten lukee sitä kunhan vaan aloittaa. Tortillat saatiin juuri tehtyä ja syötyä, ja nyt olisi aika palata kirjan pariin vielä hetkeksi, ennen leffailtaa.

Klo 21:00
The Walking Dead - Toinen kirja on nyt luettu loppuun. Ei siinä tosiaan kauaa kyllä mene kun vaan aloittaa lukemaan. Ja olihan se hyvä! Tykkäsin tosi paljon, ja kiva nähdä miten eri raiteita tv-sarja meneekään. Tämän myötä olen nyt maratonin aikana lukenut neljä kokonaista kirjaa, joista kaksi sarjakuvia. Ihan hyvä määrä, ja voi olla että se vielä nousee kun pari päivää jäljellä. Nyt loppuillaksi leffan pariin, huomenna jatkuu sitten lukeminen.

Sivuja tänään: 287
Sivuja yhteensä: 1085

Lauantai 30.1.

Klo 15:00
Tämäkään päivä ei ole lähtenyt yhtään sen paremmin kuin eilinenkään. Päänsärky alkaa onneksi olla nyt jo ohi, ja kohta voisi harkita lukemistakin. Tänään ajattelin jatkaa The Walking Deadin parissa Kolmannen kirjan verran, sen verran kiva oli eilinen lukukokemus, ja kun tuo tuossa vieressä kerran odottaa niin miksikäs ei. Luin myös yöllä ennen nukkumista jälleen yhden Munron novellin, joka oli ihan mielenkiintoinen, mutta ei vieläkään aivan omintani.

Klo 19:30
Jep, aika hidas päivä ollut tänään. The Walking Dead - Kolmas kirja on kuitenkin juuri saatu loppuun, ja huhhuh mitä meininkiä siinä olikaan. Huomattavasti väkivaltaisempi ja raaempi mitä aiemmat osat, ja aivan eri tarina mitä tv-sarja. Hieno sarja kyllä, molemmissa muodoissa, vaikka pidänkin jo nyt sarjakuvasta enemmän. Siinä taisi olla taas tämän päivän lukemiset, sillä kohta alkaa pakollinen katsottava Haluatko miljonääriksi, ja sen jälkeen taitaa olla jälleen jonkun leffan aika.

Sivuja tänään: 324
Sivuja yhteensä: 1409


Sunnuntai 31.1.

Klo 17:45
Viimeinen päivä maratonia käynnissä! En ole vielä tänään lukenut mitään, ei ole huvittanut. Viikko näinkin intensiivistä lukemista ottaa nähtävästi aika koville, kun nyt ei yhtään jaksaisi lukea enää mitään. Mutta, otan tämän haasteena ja aion vielä yrittää. Seuraavaksi otan lukuun Evie Wyldin Everything is Teeth-sarjakuvan, joka on tietääkseni jonkinlainen omaelämäkerrallinen kertomus Evien pakkomielteesä haihin. Kuulostaa ja näyttää hyvin erikoiselle.

Klo 18:45
Hmmm, Everything is Teeth on nyt luettu, enkä oikein tiedä mitä siitä pitäisi ajatella. Se oli hyvin outo, enkä oikein päässyt perille että pelkäsikö Evie haita vai niiden puolesta, vai mikä siinä oli taustalla. Ei oikein ollut ihan minun makuuni, ja tuskin tuon sitä blogiinkaan, en osaa sanoa siitä nimittäin oikein mitään. Noh, seuraavaksi ajattelin aloittaa Nadja Sumasen Rambon.

Klo 23:30
Niin se vaan maratonviikko alkaa olla päätöksessä! Vielä olisi n. puoli tuntia lukuaikaa, mutta minä alan nyt lopetella tältä erää. Vaikka lukeminen ei ajatuksena maistunut ollenkaan aiemmin, niin se onneksi maistui oikein hyvin kun vain alkoi lukea. Rambo on nyt n. puolessa välissä, ja onpa muuten ollut todella hyvä tähän mennessä! Tätä on kiva jatkaa maratonin loputtuakin.

Sivuja tänään: 245

Sivuja yhteensä: 1654
Luettuja kirjoja yhteensä: 6 + 3 novellia

Mutta siinä se. En sen enempää koosta lukemisiani nyt tähän, vaan teen sen sitten kuukausikoosteen yhteydessä. Kiitos kaikille mukana olleille, toivottavasti teidän lukumaratonviikkonne sujui hyvin!

6 kommenttia:

 1. Vau, olipa sinulla hieno maratonviikko! Laskin juuri että minä jäin hiukan alle 800 sivuun, joka on kuitenkin ihan kivasti. Maraton kannusti lukemaan keskeneräisiä kirjoja, joten tämä oli ihan huippuidea, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä määrä sekin! :) Minäkin juuri mietin, että tuo kirjamäärä on yleensä se määrä minkä luen kuukaudessa. Tämä todella kannusti lukemaan enemmän, ja sainkin lyhennettyä tuota kirjapinoa ihan kivasti. Kiva että olit mukana!

   Poista
 2. Jes, hienosti meni! :) Jäänpä odottelemaan kirjoituksiasi lukemistasi kirjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, niin onneksi meni! :) Vähän toi paineita myös kun laittoi maratonin julkiseksi, yksin ei olisi varmasti onnistunut :D

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste:

  http://kirjaneidontornihuone.blogspot.fi/2016/02/viiden-kirjan-haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3