7. heinäkuuta 2016

Mitä tänään luettaisiin?

Tai oikeammin viikonloppuna, jolloin järjestetään jälleen kerran Blogistanian yhteinen kesälukumaraton! Päivä on tällä kertaa sunnuntai 10.7. Tämän kertainen emäntä on Ja kaikkea muuta -blogin Minna Vuo-Cho, mukaan voit ilmoittautua täällä. Samasta paikasta löytyy myös yleiset ohjeet tähän 24h maratoniin. Tällä hetkellä mukaan on lähtenyt jo 56 eri blogia tai osallistujaa!

Ja niin, mitäs sitä sitten lukisikaan maratonin aikana? Maratonin lukusuunnitelmia on aina hauskaa tehdä, vaikka koskaan sitä ei pystykään lukemaan kaikkea mitä pinoon tuleekaan haalittua. Itse tulen lukemaan tällä kertaa jotain lyhyitä omasta hyllystä löytyviä kirjoja, sekä varmasti muutaman sarjakuvan joita olen oikeastaan säästellytkin ihan maratonia varten jo jonkin aikaa. Saa nähdä miten paljon sitä ehtii lukea, mutta toivottavasti ainakin pari kokonaista kirjaa! Tässä pino josta tulen luultavimmin valitsemaan luettavani.Nappailin hyllystä siis lähinnä lyhyimpiä kirjoja mitä omistan ja joita olisi kiva lukea maratonin aikana. Jotkut kirjat eivät vaan sovi maratoonattaviksi, mutta uskoisin että nämä kaikki sopii. Antti Holman runokirja, Anne Leinosen novellikokoelma ja Kirjastokissa ovat mukana ihan sillä, että niitä voi olla kiva lukea aina vähän silloin tällöin, muttei välttämättä edes kokonaan. 

Aloitan oman maratonini luultavasti joskus sunnuntai-iltapäivän puolella ja jatkan maanantaille. Teen siitä sitten ihan oman päivittyvän postauksen, jonka lisäksi voi olla että päivitän myös instagramin ja twitterin puolelle edistymistäni, linkit niihin löytyy tuolta sivupalkista.

Hyviä maratonhetkiä kaikille!


10 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratoniille :)
  Teemestarin kirja ja Helmi ovat erinomaisia valintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne varmasti kyllä on molemmat, toivottavasti ehdin kummankin pariin :)

   Poista
 2. Minä liputan Kirjastokissan, Teemestarin kirjan ja Auringon aseman puolesta. Olen itse lukenut viimeisen maratonissa, ja se sopi siihen ihan hyvän. Hauskaa maratonia. Minä en nyt pääse mukaan, kun olen tuon päivän juhlimassa pikkusiskoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahta viimeistä ajattelin ainakin kokeilla, ja myös Kirjastokissaa jos ehdin :) Ja kiitos, toivottavasti sinäkin ehdit mukaan taas seuraavalla kerralla :) Onneksi on hyvä syy jättää väliin!

   Poista
 3. Teemestarin kirja on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen kuullut, toivottavasti tykästyn minäkin :)

   Poista
 4. Mukavan monipuolinen pino. Minulla ei nyt ole novelleja varattuna maratonille, mutta ne ovat kyllä kivoja isompien kirjojen välillä. Viimeksi taisin lukea kauhunovelleja maratonilla. Aina säväyttäviä olivat muun lukemisen joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haen aina tarkoituksella mahdollisimman erilaisia kirjoja pinooni, ettei vaan pääse kyllästymään :) Novellit on kyllä kivoja maratonilla, niitä tulee muuten niin harvoin luettua. Kauhunovellit ei ehkä ole tosin minua varten :D

   Poista
 5. Oi, ihana pino :-)
  Kesälukumaratonpäivä siis ähestyy! Postausten linkitys-artikkeli on jo julkaistu https://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2016/07/blogistanian-lukumaraton-2016.html. Tervetuloa mukaan ja mahtavaa maratonia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos kovasti, samoin sinne! :) (kommenttisi on tullut kahteen kertaan, poistan niistä toisen :) )

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3