28. tammikuuta 2016

Lukumaratonviikon puolivälikatsaus

Maanantai 25.1. 

Klo 00:00
Julistan maratonin alkaneeksi! Tai julistin siis twitterissä, tänne kirjoitan vasta nyt myöhemmin päivällä. Aloitin keskiyöllä George Orwellin Eläinten vallankumousta, jota luin n. 40 sivua ennen nukkumaanmenoa.

Klo 13:30
Hitaan aamupäivän jälkeen jatkoin vihdoin lukemista Eläinten vallankumouksella, ja saatoin sen loppuun. Hieno ja ajankohtainen teos, vaikkakin lukeminen oli välillä todella raivostuttavaa aiheensa puolesta. Seuraavaksi vähän muuta touhuamista ja somettelua, jonka jälkeen vielä kauppaan ja ruuan tekoon.

Klo 18:30
Nyt on syöty ja katsottu jakso Modernia perhettä. Seuraavaksi pääsenkin vihdoin takaisin lukemaan. Taidan jatkaa Munron novellikokoelmalla Liian paljon onnea, ainakin yhden tai parin novellin verran. Sitten tekisi mieli tarttua Fletcherin romaaniin.

Klo 21:45
Luin ensimmäisen Munron novellin, Ulottuvuuksia. Hyvä novelli, aiheeltaan heti aika rankka, omien lasten kuolemasta toipuminen. En kuitenkaan ihan päässyt päähenkilön pään sisään, hän kun tuntui olevan aika irrallaan kaikesta. Toivottavasti muut novellit ovat vieläkin parempia. Munron jälkeen aloitin Tummanhopeista merta, joka kyllä heti alkusivuiltaan lumosi kuvauksillaan merestä ja sen tuomista tarinoista. Lueskelin sitä hitaasti pari ensimmäistä lukua, mutta sitten tuli väsy. En missään nimessä halua pakottaa itseäni lukemaan, jos siltä ei yhtään tunnu. Voi olla etten enempää tänään enää luekaan, en ainakaan nyt hetkeen.

Sivuja yhteensä: 215

Tiistai 26.1.

Klo 12:30
Muutama kymmenen sivua jatkettu Tummanhopeista merta. Enempää ei oikein kerkeä, kun kohta pitää lähteä liukastelemaan ulos ja bussiin, tiedossa kirppistelypäivä! Lukeminen jää siis varmasti tänään aika vähäiselle.

Klo 19:00
Jälleen kotona, ruoka on tehty ja syöty ja viimeisimmät postaukset luettu. Nyt jatkamaan lukemista loppuilta.

Klo 23:00
En ollut muistaa ollenkaan X-filesin uusia jaksoja, joten pitihän tuo tuplapläjäys sitten katsoa kun telkkarista tuli. Olipa muuten aika ällöjä juttuja, hyh. Lukeminen jäi siis tosiaan aika vähälle tänään, mutta sen kyllä jo tiesinkin tapahtuvan. Vaikka toisaalta, tuo on aika normaali määrä lukemista päivässä minulle, ellei jopa hieman keskivertoa enemmän. Mutta huomenna sitten vielä enemmän!

Sivuja tänään: 83
Sivuja yhteensä: 298

Keskiviikko 27.1.

Klo 11:30
Aamuhommat tehty ja aika jatkaa lukemista. Tummanhopeinen meri saa odottaa hetken sivussa, jatkan maratonia jälleen yhdellä Munron novellilla.

Klo 14:30
Munron kirjan toinen novelli, Miten meidän tulisi elää ei harmi kyllä oikein iskenyt, jäi vähän mitäänsanomaton fiilis. Munron jälkeen tartuin taas Fletcherin kirjaan, ennenkuin piti lähteä jälleen kauppaan. Kauppareissu venyi yllättävän mutta ihan mukavan kuluttajatutkimuksen myötä. Sieltä vaivanpalkaksi saadun karkkipussin kera jälleen lukemaan.

Klo 17:30
Nyt ruuantekoon, sitten syönnin jälkeen loppuillaksi kirjojen pariin. Tummanhopeinen meri on kohta puolessa välissä, eikä oikeastaan muuta tekisi mieli lukeakaan, sen verran hyvä se on. Toisaalta taas en haluaisi lukea sitä liian pian loppuunkaan! Voi olla että tartun seuraavaksi johonkin sarjakuvaan pitkästä aikaa.

Klo 23:15
Ruuan jälkeen jatkoin hieman Tummanhopeista merta eteenpäin, jonka jälkeen tartuin uusimpaan Sagan osaan. Hetken aikaa meni ensin tosin siihen, että selasin aiempaa osaa, muistikuvat tapahtumista oli aika hataria. Nyt Saga on luettu loppuun, ja hyvä osa oli jälleen. Yllätyin, että olin aiemmallekin osalle antanut Goodreadsissa viisi tähteä, koska nyt kun mietin niin se olisi ennemmin neljän arvoinen, kuten tämän uusimman arvioin. Välissä katsottiin uusin osa Mr. Robottia, joka on muuten ehdottomasti katsomisen arvoinen tv-sarja, näin kolmen jakson perusteella. Nyt taidan kohtapuolin jatkaa vielä tuota merikirjaa ennen nukkumaanmenoa.

Sivuja tänään: 280
Sivuja yhteensä: 578

Torstai 28.1.

Klo 12:00
Maraton on nyt puolivälissä! Jatkoin Fletcherin kirjan lukemista vielä johonkin n. puoli kahteen yöllä. Nyt päivällä en ole ehtinyt vielä tarttua kirjaan, mutta kohta jatkuu kyllä. Tarkoituksena olisi saada ehkä vihdoin tuo The Walking Deadin Toinen kirja luettua, se kun on jo ihan hetken aikaa ollut tuossa pöydällä... 

Teen heti maanantaina loppuviikosta samanlaisen katsauksen, johon lisään sitten toisen puolikkaan tästä torstaista. Hyvää loppumaratonia kaikille jotka mukaan lähditte!

Sivuja yhteensä: 599

Ai niin, tämä on muuten sadas postaukseni, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3