11. tammikuuta 2015

Esittely

Hei vaan ja tervetuloa! Voisin heti näin alkuun hieman esitellä itseäni, ennen kuin mennään itse blogin sisältöön. Nimeni on Kirsi, olen 23 -vuotias tamperelainen. Olen kahden kissan ylpeä (ja univelkainen) omistaja, tunteikas elokuvien ja tv-sarjojen katselija, intohimoinen videopelien pelaaja, internetin liikakäyttäjä sekä kirjojen suurkuluttaja. Blogini nimi kertoo kuitenkin ne kaksi suurinta kiinnostuksenkohdetta elämässäni.

Olen pohtinut jo yli vuoden oman blogin aloittamista, mutta aina se on jäänyt. Suurin syy aloittamisen siirtämiselle on ollut pelko siitä, että uskallanko avata maailmaani tuntemattomille ihmisille, näyttää omat mielipiteeni julkisesti ja antaa muiden kommentoida ja arvostella niitä. Pysyn aina mieluummin taka-alalla hiljaa omien mielipiteideni kanssa, varsinkin jos on kyse suurestakin yleisöstä. Lisäksi pohdin kirjoitustaitojani, jotka saattavat olla hieman ruosteessa. Olen kuitenkin huomannut ajattelevani yhä useammin muiden blogeja lukiessani kuinka itse olisin kyseisestä aiheesta kirjoittanut tai miten itse vastaisin erilaisiin kyselyihin. Lopulta tämä palo äityi niin suureksi että huomasin suunnittelevani jo aiheita ja katselevani erilaisia malleja ja ulkoasua blogilleni. Täällä siis ollaan! Haluan kuitenkin sanoa muutaman sanan vielä itse sisällöstä, tai ehkä mieluummin jopa sisällön puutteesta.

En toisaalta haluaisi luokitella blogiani mihinkään yhteen kategoriaan, mutta selvää on ettei tämä tule sisältämään meikkivinkkejä tai tämän päivän muotia. Sen sijaan ajattelin kirjoittaa kirjoista. Kuten yllä sanoin, olen kirjojen suurkuluttaja, pidän lukemisesta ja enimmäkseen luenkin kirjablogeja joista into tähän syttyi. En ole silti aivan varma vielä mihin suuntaan blogini tästä lähtee kulkemaan, sillä olen suhteellisen hidas lukija. Saatan lukea monta kirjaa kuukaudessa, tai sitten mennään nollalinjalla ja luen yhtä kirjaa kaksikin kuukautta. Lukuvauhti riippuu paljon elämäntilanteesta ja omasta kiinnostuksesta. Joskus saattaa mennä muutama viikkokin etten tartu (hyväänkään) kirjaan, kun esimerkiksi videopelit vievät voiton. Tuleva aika siis näyttää sisältääkö blogi muutakin kuin kirjoja, vaikkapa tv-sarjojen arvosteluita, elokuvia tai jopa niitä pelejäkin. Tai vaikka ihan vain oman arkielämäni kuvailua. Alkuun taidan lähteä kuitenkin kirja-linjalla, se tuntuu kaikista turvallisimmalta ja tutuimmalta vaihtoehdolta näin monen vuoden kirjablogien seuraajana. Haluan myös varoittaa, etten välttämättä aio kirjoittaa mitään suuria analyyseja kirjoista, vaan lähinnä omia mieleen putkahtaneita ajatuksia ja mietteitä, sen lisäksi että pysyn paremmin perillä lukemisistani.
 
Lisäksi kuten blogini nimi jo sen kertoo, kissani tulevat luultavasti olemaan täällä pienemmässä tai suuremmassa roolissa. Ilman heitä elämä olisi tyhjempää, ja kutsunkin itseäni kuvaavalla lempinimellä crazy cat lady. Jos en ihan omaa postausta heistä sentään tee, niin kirjakuvissa tai lisäkuvituksena tulevat varmasti nähdyiksi.

Tervetuloa siis ja katsotaan miten tämä etenee!

10 kommenttia:

 1. Tervetuloa Blogistaniaan! :) Ensinnäkin: rakastan blogisi nimeä. Olin jo ennen ensimmäistä tekstiä vakuuttunut, että haluan seurata blogiasi. Ihana kissakuva myös. ♥

  Blogi on siitä mukava harrastus, että bloggaamisessa voi aina pitää taukoja tai kirjoittaa blogiin välillä muustakin kuin blogin ensisijaisesta aiheesta. Niin olen itsekin parin vuoden bloggaamisen aikana tehnyt, vaikka ensin ajattelin pitäytyä täysin vain kirjoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja silläkin aloittaminen oli helppoa kun nimi oli jo kauan aikaa ollut onneksi selvillä.

   Ja totta tuokin, yritänkin pitää tämän lähinnä sellaisena henkireikänä itselle arjen keskellä ja varmaan lopulta kirjoitella mistä huvittaa.

   Poista
 2. Hei, tervetuloa blogimaailmaan! Hyvältä näyttää :) Eläinkuvat on aina iso plussa, minä itse viljelen koirakuvia. Kirjablogi on siitä mahtava kanava, että on helppo säädellä sitä, miten paljon itsestään haluaa antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuntuu ettei kamerasta muita kuvia löydykään kun kissakuvia, joten miksei laittaa niitä tännekin. :)

   Poista
 3. Onnittelut uudesta blogista, jolla on erinomaisen tarttuva nimi. Bloggaaminen on mukava harrastus, ajattelee nimimerkki Täälläkin on ollut kissa viime kesästä alkaen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kissat on kyllä mahtavia asuintovereita, koskaan ei tule tylsää!

   Poista
 4. Hauskaa, että muutkin rohkaistuvat perustamaan blogeja! Minulla oli oikeastaan ihan sama tilanne: mietin varmasti yli vuoden verran, perustanko blogin, onko siinä järkeä, jaksanko kirjoittaa, jaksanko lukea. Nyt parin viikon jälkeen lähinnä naurattaa: mitä minä epäilin, kun tämä on oikeasti hauskaa! :D Ainakin kirjoista (ja varmaan kaikesta muustakin) saa paljon enemmän irti, kun ajatuksiaan kirjoittaa ylös (keskustelun iloista nyt puhumattakaan). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittaminen oli kyllä se hankalin osuus, uskaltaako vaiko eikö. Hauskaa tämä kyllä on jo nyt ollut, ja kunhan tähän hieman tottuu ja oppii rutiineja niin varmaan vaan mukavammaksi muuttuu. :)

   Poista
 5. Olipa mukavaa löytää blogisi, ja oletkin ehtinyt jo kirjoittaa paljon! :) Olen itse koiraihminen, mutta kissatkin ovat ihania, ja siksi kissakuvatkin ilahduttavat aina. Jään ilman muuta seuraamaan blogiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi! Mukavaa että tänne löytää ihmisiä. :) Minunkin pitäisi oikeastaan sanoa olevani eläinihminen, kaikki eläimet on ihania! Mutta taitaa olla niin että kissat ovat kuitenkin vieneet voiton jo :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3