4. helmikuuta 2018

Blogistanian äänestyspisteet 2017

Taas on aika kirjabloggaajien valita viime vuoden parhaimmat ja sykähdyttävimmät kirjaelämykset. Itse olen tähän blogistanian äänestykseen osallistunut myös vaihtelevin kirjamäärin, niin myös tänä vuonna. Kotimaisia kirjoja ei kyllä tullut juurikaan luettua, mutta kyllä siellä sentään yksi hieno helmi oli, jolle mielelläni annan pisteitä.

Globalia:

Kolme pistettä: John Williams: Augustus

Kaksi pistettä: Eowyn Ivey: Maailman kirkkaalle laidalle

Yksi piste: Garth Greenwell: Kaikki mikä sinulle kuuluu 


Finlandia:

Kolme pistettä: Marisha Rasi-Koskinen: Eksymisen ja unohtamisen kirja6 kommenttia:

 1. En kestä, että hieman niin kuin unohdin Augustuksen tästä äänestyksestä, tajusin sen vasta nyt muiden ääniä selaillessani.. :D APUA! Luin Williamsia enemmänkin viime vuonna, enkä muistanut ajatella, että se Augustus tosiaan myös silloin julkaistiin. Kova oli tosin kilpa joka tapauksessa Globaliaan, eikä sinne onneksi huonot nytkään omille äänille nousseet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, apua! :D Mietin vielä että sinä saatat ainakin antaa Augustukselle pisteitä haha! Minun on kyllä aina jotenkin vaikea miettiä että mitkäs kirjat sitä onkaan ilmestyneet viime vuonna, pitää syynätä aina tarkkaan ettei vahingossa äänestä väärää :D Täytyypä käydä kurkkaamassa ketä sinä äänestit! :)

   Poista
 2. Ihanaa Kirsi, meillä oli sama pistemäärä Eowyn Iveyn kirjalle, joka on aivan huippuhyvä kirja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Iveyn kirja oli kyllä aika ihana <3

   Poista
 3. En ole tohtinut Augustukseen tarttua, koska Stoner oli niin hyvä! Mutta ehkä pitäisi? Maailman kirkkaalle laidalle luin, ja se on kyllä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stoner oli kyllä aivan huippu, mutta niin oli mielestäni myös Augustus <3 Suosittelen kokeilemaan, todella mielenkiintoinen teos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3